Over Ons


Wie zijn wij?

Welkom bij Creaveren! Wij zijn een uniek creatief workshopbedrijf gevestigd in Raamsdonksveer, waar we ons richten op het bieden van persoonlijke begeleiding en het ontdekken van creatieve talenten. Onze workshops zijn bedoeld om deelnemers de ruimte te geven om hun creativiteit te ontdekken en te ontwikkelen.

Team Creaveren, dubbel zo veel creativiteit in één naam, een bedrijf dat door onze bijzondere vriendschap is ontstaan.

Astrid (rechts) is eigenaresse van Het Hartendiefje en maakt eigentijdse sieraden op maat.
Bianca (links) is eigenaresse van HetBrokantje , webshop voor haken-breien-naaien en is kundig met naald en draad.
Naast onze eigen bedrijfjes gingen we ook steeds meer samen werken en onze creativiteit meer en meer bundelen. Het idee groeide om onze creativiteit te delen en samen workshops te gaan geven en zo werd in augustus 2018 Creaveren geboren.

Wat bieden we aan?

Onze workshops omvatten onder andere Stipworkshops, Brabants Koffieplenkske en Macramé. Voor al onze workshops worden alle benodigde materialen verstrekt, zodat deelnemers zich alleen hoeven te concentreren op het creëren van hun eigen meesterwerk. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, onze workshops zijn geschikt voor iedereen die zijn creatieve geest wil ontdekken.


Hoe werkt het?

Je kunt onze workshops aanvragen via WhatsApp, mailen naar info@hethartendiefje.nl of via Facebook Messenger.
Voor een (privé) workshop is een minimum van 2 personen vereist. Dagen en tijden zijn bij ons flexibel. Alleen voor de zaterdag is er een minimum van 4 personen of we zetten meerdere kleine groepjes bij elkaar.
We zijn gevestigd op Oranjestraat 25, 4941 JP Raamsdonksveer, Noord-Brabant, Nederland. Bij Creaveren streven we ernaar om een persoonlijke benadering en individuele begeleiding te bieden in elke workshop, zodat onze deelnemers met nieuwe technieken en hun eigen creaties naar huis kunnen gaan.


Ontdek je creativiteit bij Creaveren!

Copyright: Al onze foto’s (met uitzondering van de Sfeerfabriek) zijn eigen foto’s en mogen niet gebruikt worden door derden. 
Voor de foto's van de Sfeerfabriek hebben wij toestemming om deze te mogen gebruiken.